TN Pharma - отзиви за марката

Анаболни андрогенни стероиди и хормони за културизъм, многобой и атлетика. Дискусии за препаратно възстановяване с допинг, брандове и схеми за прием. Фармакология, фармакогенетика и съвети за прием и употреба.

Мнения за Tn Pharma (Trusted Nutrients) USA

Доволен съм от марката
67
87%
Не, не съм доволен
3
4%
Нямам мнение
7
9%

Общо гласове: 77
shivach
Обратна връзка:

Re: TN Pharma - отзиви за марката

Мнение от shivach »

Т ен фарма е хубава марка. Тези продукти съм ги ползвал в подготовката си през годините когато бях в АМЕРИКА. Чакам си отстъпката от 10 %
Най-много съм употребявал меетан и дека-нандролон. За тези продукти мога да кажа мнение на 100 проц.
Аватар
milen
Обратна връзка:

Мнение от milen »

Пичове, продуктите на тази фирма са страхотни. Ползвам по 20 милиграма стромба и се чувствам и изглеждам отлично.
Аватар
clipper
Обратна връзка:

Мнение от clipper »

Здравейте. Да се включа и аз и да ви попитам нещо. Първо за отзива от TN Pharma - продуктите наистина са оригинални. Ползвал съм Стромбата. Искам сега да попитам нещо за този инжекционен метан Dianabolic TN - имате ли отзиви и ако се слага два пъти седмично ще има ли резултати? Благодаря предварително.
Аватар
admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

clipper написа:
Нед Май 10, 2020 6:36 pm
Здравейте. Да се включа и аз и да ви попитам нещо. Първо за отзива от TN Pharma - продуктите наистина са оригинални. Ползвал съм Стромбата. Искам сега да попитам нещо за този инжекционен метан Dianabolic TN - имате ли отзиви и ако се слага два пъти седмично ще има ли резултати? Благодаря предварително.
Ако не са ви запушени стероидните рецептори и не сте ползвал големи дози стероиди, конкретно ако за пръв път ще употребявате Метандростенолон - да, може да го слагате два пъти на седмица и ще получите страхотни резултати.
Аватар
milen
Обратна връзка:

Мнение от milen »

Приятели, наиститна продуктите на тази фирма работят много! Пропуснах да кажа, че комбинирам стромбата на ТН Фарма с Растежния хормон TN Tropin! Тялото ми е минус 8 килограма надолу и ми излязоха седма и осма плочка на корама! Брутално става!!!!
Аватар
deviantart
Обратна връзка:

Мнение от deviantart »

Поздрав за всички с една песен на ПРЕСЛАВА
https://www.youtube.com/watch?v=bVu1jKZNzpc
Аватар
sobranie
Обратна връзка:

Мнение от sobranie »

Primobolan на таблетки - TN Pharma е страхотен продукт, който дадох на шефката и гъза й се стегна и се вдигна. Тя е на 47 години и е запазена, но искаше анаболни препарати. Този продукт я очарова меко казано!
Аватар
winstrol
Обратна връзка:

Мнение от winstrol »

Има ли разлика от качеството на продуктите от https://sportnihrani.net и от тук? Защото гледам, че там цените са по-високи.
Аватар
milen
Обратна връзка:

Мнение от milen »

Защо в https://sportnihrani.bg цените са им по-високи?
Аватар
deviantart
Обратна връзка:

Мнение от deviantart »

В SH | Спортни храни могат колкото си искат да вдигат цените, но не си мислете, че път там са най-качествените препарати!
Аватар
deviantart
Обратна връзка:

Мнение от deviantart »

sobranie написа:
Съб Май 02, 2020 3:57 pm
deviantart написа:
Съб Май 02, 2020 3:55 pm
sobranie написа:
Съб Май 02, 2020 3:23 pm

Аз лично бих те посъветвал да не ползваш повече от 30 мг Анавар. Много е качествен, наистина!
И ако пие по 50 мг какво ще стане?Без да познаваш човека и му даваш съвети.
Пич, не се заяждай с мен. Просто казвам, че анавара работи и на 20 мг на ден, затова няма нужда да се взимат много високи дози. Това е. А естествено, ако човека е примерно над 100 килограма, тогава може да се вдигне дозата. Но ако е приемал примерно анавар бока, мока, биотех или други глупости по 50 мг и не е имал ефект, с този ще има ефект и от 20 милиграма. Дано да сте ме разбрали.
Аватар
androgen
Обратна връзка:

Мнение от androgen »

Едно време най-хубав беше анавара на Липтай, но сега е на Максфарм и Tn Pharma!
Публикувай отговор