TN Pharma - отзиви за марката
TN Pharma - отзиви за марката
TN Pharma. Гласуването е еднократно за всеки ip адрес. Гласовете са реални. Спама ще бъде изтрит и автоматично изключен.
Здравейте. Продуктите на Tn Pharma са едни от най-често поръчваните препарати от нашия сайт. Направих тази анкета за да дадем яснота колко процента са доволни и дали изобщо има такива, които са с отрицателно мнение за фирмата
Re: TN Pharma - отзиви за марката
Топ марка, без коментар.
- deviantart
- Обратна връзка:
Тренирам бойни спортове и преди състезание ползвам халотестин. За него гаранция ви давам че е 100/100!!
Последно промяна от deviantart на Съб Май 02, 2020 4:35 pm, променено общо 1 път.
Това е марката!
Последно промяна от sobranie на Пон Май 04, 2020 1:13 am, променено общо 1 път.
Поръчал съм си ANAVAR на таблетки, оралната версия и PRIMOBOLAN - Primobol 200 инжекционния. Все още нямам мнение, защото от утре ги почвам. Но знам от един човек, че е останал очарован от ефекта. Наскоро прави цикъл.
Здравейтее. Ползвам то 200 мг веднъж седмично тестостерон Енантат Tn Pharm и трябва да ви кажа, че продукта е невероятен. Нямам болки при инжектиране, след четвъртия петия ден още започнах да го усещам. Либидото се вдигна, настроенитето се подобри, всичко е както трябва. Възрастта ми е 47 години, спортист съм, но тази доза мисля, че точна за мен. Консултирах се и с лекар и той ми каза същото.
Аз лично бих те посъветвал да не ползваш повече от 30 мг Анавар. Много е качествен, наистина!
- deviantart
- Обратна връзка:
Пич, не се заяждай с мен. Просто казвам, че анавара работи и на 20 мг на ден, затова няма нужда да се взимат много високи дози. Това е. А естествено, ако човека е примерно над 100 килограма, тогава може да се вдигне дозата. Но ако е приемал примерно анавар бока, мока, биотех или други глупости по 50 мг и не е имал ефект, с този ще има ефект и от 20 милиграма. Дано да сте ме разбрали.deviantart написа: ↑Съб Май 02, 2020 3:55 pmИ ако пие по 50 мг какво ще стане?Без да познаваш човека и му даваш съвети.
- deviantart
- Обратна връзка:
А ако се заяждам кво ще стане? ще ме биеш ли?sobranie написа: ↑Съб Май 02, 2020 3:57 pmПич, не се заяждай с мен. Просто казвам, че анавара работи и на 20 мг на ден, затова няма нужда да се взимат много високи дози. Това е. А естествено, ако човека е примерно над 100 килограма, тогава може да се вдигне дозата. Но ако е приемал примерно анавар бока, мока, биотех или други глупости по 50 мг и не е имал ефект, с този ще има ефект и от 20 милиграма. Дано да сте ме разбрали.deviantart написа: ↑Съб Май 02, 2020 3:55 pmИ ако пие по 50 мг какво ще стане?Без да познаваш човека и му даваш съвети.
Спазвайте добрия тон и няма нужда от спам в тази тема. Нека да дават отзиви клиенти, които са ползвали продукти на Tn Pharmasobranie написа: ↑Съб Май 02, 2020 3:57 pmПич, не се заяждай с мен. Просто казвам, че анавара работи и на 20 мг на ден, затова няма нужда да се взимат много високи дози. Това е. А естествено, ако човека е примерно над 100 килограма, тогава може да се вдигне дозата. Но ако е приемал примерно анавар бока, мока, биотех или други глупости по 50 мг и не е имал ефект, с този ще има ефект и от 20 милиграма. Дано да сте ме разбрали.deviantart написа: ↑Съб Май 02, 2020 3:55 pmИ ако пие по 50 мг какво ще стане?Без да познаваш човека и му даваш съвети.
- deviantart
- Обратна връзка:
ОК! Извинявам се. Обаче аз мисля,че не е една и саща дозата за всеки а е индивидуално.admin написа: ↑Съб Май 02, 2020 4:01 pmСпазвайте добрия тон и няма нужда от спам в тази тема. Нека да дават отзиви клиенти, които са ползвали продукти на Tn Pharmasobranie написа: ↑Съб Май 02, 2020 3:57 pmПич, не се заяждай с мен. Просто казвам, че анавара работи и на 20 мг на ден, затова няма нужда да се взимат много високи дози. Това е. А естествено, ако човека е примерно над 100 килограма, тогава може да се вдигне дозата. Но ако е приемал примерно анавар бока, мока, биотех или други глупости по 50 мг и не е имал ефект, с този ще има ефект и от 20 милиграма. Дано да сте ме разбрали.deviantart написа: ↑Съб Май 02, 2020 3:55 pm
И ако пие по 50 мг какво ще стане?Без да познаваш човека и му даваш съвети.
Сега.. За тази марка бях слушал още преди година от един френд, че била много качествена. Викам му - пич в бълария няма качествена химия, а дори и да има не може да си я поръчаш от интернет. Той ми вика ок. Преди около една седмица попаднах на сайта ви - Zob.bg и си викам ще пробвам метана. Аз попринцип зобя само метан, туранабол, тестостерон и то в минимални дози, поне преди. От доста време не съм използвал стероиди, защото с каквото и да опитвах не беше както трябва. Пия го този метан от пет дни и си работи за мен. Ще пиша след втората седмица как е резултата. Но с опита ми до момента май верно ще излезе читава фирмата. Две таблетки пия дневно - една сутрин и една преди тренировка следобед. Симптомите са точно каквито трябва да бъдат при употребата на метандиенон. Пак ще пиша след една-две седмици.
Поздрав.
Поздрав.
- deviantart
- Обратна връзка:
Нищо особено не е марката. Просто продуктите са истински, отговарят на съдържанието и работят! Това е. Просто и ясно.gurudocho написа: ↑Съб Май 02, 2020 4:21 pmСега.. За тази марка бях слушал още преди година от един френд, че била много качествена. Викам му - пич в бълария няма качествена химия, а дори и да има не може да си я поръчаш от интернет. Той ми вика ок. Преди около една седмица попаднах на сайта ви - Zob.bg и си викам ще пробвам метана. Аз попринцип зобя само метан, туранабол, тестостерон и то в минимални дози, поне преди. От доста време не съм използвал стероиди, защото с каквото и да опитвах не беше както трябва. Пия го този метан от пет дни и си работи за мен. Ще пиша след втората седмица как е резултата. Но с опита ми до момента май верно ще излезе читава фирмата. Две таблетки пия дневно - една сутрин и една преди тренировка следобед. Симптомите са точно каквито трябва да бъдат при употребата на метандиенон. Пак ще пиша след една-две седмици.
Поздрав.
Всяка фирма има конкретен продукт, който е феноменален и работи както при опитни, така и при начинаещи атлети. Интересува ме на ТН фарма кой е най-добрия продукт? Например на НАС фарма туринабола беше много добър! На ТН фарма съм ползвал деката и винстрола. Но може да кажат и другите мнения какво мислят.
Продавам аптечни стимуланти. За информация ми пишете на лично съобщение!
Ти ме разбиваш. Какво означава това всяка марка си има добър продукт. Ако марката е истинска, всички продукти са й хубави! НАСфарма беше ментe отвсякъде!ivosf написа: ↑Нед Май 03, 2020 2:39 pmВсяка фирма има конкретен продукт, който е феноменален и работи както при опитни, така и при начинаещи атлети. Интересува ме на ТН фарма кой е най-добрия продукт? Например на НАС фарма туринабола беше много добър! На ТН фарма съм ползвал деката и винстрола. Но може да кажат и другите мнения какво мислят.
Миналия месец поръчах от вас. TN Bulk MIX, анадрол и дека-нандролон 400. Когато изпратих запитване много ясно ви казах какво искам! и ми препорачахте TN BULK. Добре до тук но ме осъмни всичко което ми обещахте защото имам доста опит с зобенето и опита ми е над 10 години вече. Всичко добре пристихнаха на другия ден и ги почнах. Съжалявам единствено че не ви послушах съвета да слагам по 1 кубик от този БУЛК Микс. Сложих 2 кубика първата седмица и се побърках а заедно с инжекцията булк приемах и анадрол по една табл 50 милиграма всеки ден. Ставах посред нощ надървен и пикаех нагоре.
Мога да кажа за тази марка че препаратите са и много силни и може би опасни за тези който не са запознати как действат. Ползвайте не-умерени дози. ПОЛЗВАИТЕ МИНИМАЛНИ ДОЗИ!!!!!защото ефектите са страшни в преносен и буквален смисъл. 23 килограма съм над това което бях. Преди- 93 кг,след: 116 кг и УНИКАЛЕН в огледалото не се познавам. Това е 5-та седмица.
Регистрирам се единствено, за да дам яснота за действието на продуктите на ТН Фарма. Не си правете шега с тая марка!
Мога да кажа за тази марка че препаратите са и много силни и може би опасни за тези който не са запознати как действат. Ползвайте не-умерени дози. ПОЛЗВАИТЕ МИНИМАЛНИ ДОЗИ!!!!!защото ефектите са страшни в преносен и буквален смисъл. 23 килограма съм над това което бях. Преди- 93 кг,след: 116 кг и УНИКАЛЕН в огледалото не се познавам. Това е 5-та седмица.
Регистрирам се единствено, за да дам яснота за действието на продуктите на ТН Фарма. Не си правете шега с тая марка!
Удачно ли ще бъде спорет вас да се приеме TN KUT заедно с TN BULK за максимум релеф? Ползвал съм много продукти,повечето са на водещи производители-british dragon,estofarma,aksiolaps и така натат. Обмислям да направя цикъл лятото! по една инжекция през седмицата от двете вещества.gechotrop написа: ↑Нед Май 03, 2020 11:42 pmМиналия месец поръчах от вас. TN Bulk MIX, анадрол и дека-нандролон 400. Когато изпратих запитване много ясно ви казах какво искам! и ми препорачахте TN BULK. Добре до тук но ме осъмни всичко което ми обещахте защото имам доста опит с зобенето и опита ми е над 10 години вече. Всичко добре пристихнаха на другия ден и ги почнах. Съжалявам единствено че не ви послушах съвета да слагам по 1 кубик от този БУЛК Микс. Сложих 2 кубика първата седмица и се побърках. Приемах анадрол по 50 милиграма всеки ден. Ставах посред нощ надървен и пикаех нагоре.
Искам да ти кажа че насфарма беше топ стероиди за българия и за белгия!Работил сам с Белгия дълги години.А това че ти не си запознат е нещо савсем различно.Осведомявай се и преди да пишеш гледай да се информираш.А ако нямаш опит не пиши.androgen написа: ↑Нед Май 03, 2020 7:25 pmТи ме разбиваш. Какво означава това всяка марка си има добър продукт. Ако марката е истинска, всички продукти са й хубави! НАСфарма беше ментак отвсякъде!ivosf написа: ↑Нед Май 03, 2020 2:39 pmВсяка фирма има конкретен продукт, който е феноменален и работи както при опитни, така и при начинаещи атлети. Интересува ме на ТН фарма кой е най-добрия продукт? Например на НАС фарма туринабола беше много добър! На ТН фарма съм ползвал деката и винстрола. Но може да кажат и другите мнения какво мислят.
Регистрирах се във форума само за да изкажа мнението си, че с такива лумпени, които коментират трудно ще ме накарате да си поръчам продуктите ви. Нямам мнение за тази марка TN Pharma и надали ще си купя нещо от вас.
Аз ползвам АНАВАР и ПРИМОБОЛАН - най доброто! И след третия ден е още рано да кажа как са нещата.Но ще пиша
- deviantart
- Обратна връзка:
а хуя ти увеличи ли се. моя хуй стана по дебел откакто съм на халотестин и тестостерон ципионат версията.gechotrop написа: ↑Нед Май 03, 2020 11:42 pmМиналия месец поръчах от вас. TN Bulk MIX, анадрол и дека-нандролон 400. Когато изпратих запитване много ясно ви казах какво искам! и ми препорачахте TN BULK. Добре до тук но ме осъмни всичко което ми обещахте защото имам доста опит с зобенето и опита ми е над 10 години вече. Всичко добре пристихнаха на другия ден и ги почнах. Съжалявам единствено че не ви послушах съвета да слагам по 1 кубик от този БУЛК Микс. Сложих 2 кубика първата седмица и се побърках а заедно с инжекцията булк приемах и анадрол по една табл 50 милиграма всеки ден. Ставах посред нощ надървен и пикаех нагоре.
Според мен е нормално да се увеличи размера на пениса заради андрогенните свойства на халотестина.deviantart написа: ↑Пон Май 04, 2020 1:28 amа хуя ти увеличи ли се. моя хуй стана по дебел откакто съм на халотестин и тестостерон ципионат версията.gechotrop написа: ↑Нед Май 03, 2020 11:42 pmМиналия месец поръчах от вас. TN Bulk MIX, анадрол и дека-нандролон 400. Когато изпратих запитване много ясно ви казах какво искам! и ми препорачахте TN BULK. Добре до тук но ме осъмни всичко което ми обещахте защото имам доста опит с зобенето и опита ми е над 10 години вече. Всичко добре пристихнаха на другия ден и ги почнах. Съжалявам единствено че не ви послушах съвета да слагам по 1 кубик от този БУЛК Микс. Сложих 2 кубика първата седмица и се побърках а заедно с инжекцията булк приемах и анадрол по една табл 50 милиграма всеки ден. Ставах посред нощ надървен и пикаех нагоре.
Ще ме извините, но андрогенните свойства нямат нищо общо с уголемяване на пениси. Може да се предизвика по-честа ерекция и повишено либидо, но не и уголемяване.teodorad написа: ↑Пон Май 04, 2020 1:42 amСпоред мен е нормално да се увеличи размера на пениса заради андрогенните свойства на халотестина.deviantart написа: ↑Пон Май 04, 2020 1:28 amа хуя ти увеличи ли се. моя хуй стана по дебел откакто съм на халотестин и тестостерон ципионат версията.gechotrop написа: ↑Нед Май 03, 2020 11:42 pmМиналия месец поръчах от вас. TN Bulk MIX, анадрол и дека-нандролон 400. Когато изпратих запитване много ясно ви казах какво искам! и ми препорачахте TN BULK. Добре до тук но ме осъмни всичко което ми обещахте защото имам доста опит с зобенето и опита ми е над 10 години вече. Всичко добре пристихнаха на другия ден и ги почнах. Съжалявам единствено че не ви послушах съвета да слагам по 1 кубик от този БУЛК Микс. Сложих 2 кубика първата седмица и се побърках а заедно с инжекцията булк приемах и анадрол по една табл 50 милиграма всеки ден. Ставах посред нощ надървен и пикаех нагоре.
- stoianavto
- Обратна връзка:
И аз да се включа в темата. Ползвам Анадрол, защото имам нужда от мускулна маса и издържливост. Работата ми е такава. Вече съм повече от 5 килограма нагоре и се чувствам отлично. Лошото е, че доколкото разбрах този продукт не е препоръчително да се употребява постоянно и затова мисля след това да премина на тестостерон или метенолон, но ще си направя първо изследвания да проверя какви са ми нивата на тестостерон и тогава ще реша. Продукта ANADROL TN работи зверски.
Хора, много работят нещата! Благодаря ви.
Вие всичките сте боклуци които гълтате хапчета и си правите чикии. Вие никога няма да сте горди от себе си защото сте с комплекси. Вие всички които ползвате анаболни стероиди сте създадени от болни майки които се срамуват от вас долни и гадни отрепки-мърши. Няма да пиша повече никога в този форум!
Добре де, недей пиши ама гледам че пишешkalin написа: ↑Чет Май 07, 2020 11:45 pmВие всичките сте боклуци които гълтате хапчета и си правите чикии. Вие никога няма да сте горди от себе си защото сте с комплекси. Вие всички които ползвате анаболни стероиди сте създадени от болни майки които се срамуват от вас долни и гадни отрепки-мърши. Няма да пиша повече никога в този форум!
Такия мърши като теб сасипват обществото мършо. Не ме познаваш кой съм и не ми пиши нищо защото ще се усетиш обаче късно. Боклуксин, давам ти съвет - да ходиш на майка си в путкатаkoks написа: ↑Чет Май 07, 2020 11:47 pmДобре де, недей пиши ама гледам че пишешkalin написа: ↑Чет Май 07, 2020 11:45 pmВие всичките сте боклуци които гълтате хапчета и си правите чикии. Вие никога няма да сте горди от себе си защото сте с комплекси. Вие всички които ползвате анаболни стероиди сте създадени от болни майки които се срамуват от вас долни и гадни отрепки-мърши. Няма да пиша повече никога в този форум!
ТИ КАКВО ПИШЕШ ПО ТЕМАТА БЕ?КАТО НЯМАШ КАКВО ДА КАЖЕШ СИ ПРАВИ КАКВОТО ПОЖЕЛАЕШ БЕЗ ДА ТОРМОЗИШ ОБЩЕСТВОТО НА ФОРУМА!kalin написа: ↑Чет Май 07, 2020 11:54 pmТакия мърши като теб сасипват обществото мършо. Не ме познаваш кой съм и не ми пиши нищо защото ще се усетиш обаче късно. Боклуксин, давам ти съвет - да ходиш на майка си в путкатаkoks написа: ↑Чет Май 07, 2020 11:47 pmДобре де, недей пиши ама гледам че пишешkalin написа: ↑Чет Май 07, 2020 11:45 pmВие всичките сте боклуци които гълтате хапчета и си правите чикии. Вие никога няма да сте горди от себе си защото сте с комплекси. Вие всички които ползвате анаболни стероиди сте създадени от болни майки които се срамуват от вас долни и гадни отрепки-мърши. Няма да пиша повече никога в този форум!
Ако беше по времето на ТОДОР ЖИВКОВ,ТИ щеше да си в БЕЛЕНЕ,НЕЩАСТИНЕ!ivosf написа: ↑Чет Май 07, 2020 11:58 pmТИ КАКВО ПИШЕШ ПО ТЕМАТА БЕ?КАТО НЯМАШ КАКВО ДА КАЖЕШ СИ ПРАВИ КАКВОТО ПОЖЕЛАЕШ БЕЗ ДА ТОРМОЗИШ ОБЩЕСТВОТО НА ФОРУМА!
Аз ще си ходя от този форум. Не ми е нивото, интелектуалното ниво.
Лесно ти е да заплашваш виртуални личности в Интернет пространството, но според мен ще си останеш на същото място - там, където си.kalin написа: ↑Чет Май 07, 2020 11:54 pmТакия мърши като теб сасипват обществото мършо. Не ме познаваш кой съм и не ми пиши нищо защото ще се усетиш обаче късно. Боклуксин, давам ти съвет - да ходиш на майка си в путкатаkoks написа: ↑Чет Май 07, 2020 11:47 pmДобре де, недей пиши ама гледам че пишешkalin написа: ↑Чет Май 07, 2020 11:45 pmВие всичките сте боклуци които гълтате хапчета и си правите чикии. Вие никога няма да сте горди от себе си защото сте с комплекси. Вие всички които ползвате анаболни стероиди сте създадени от болни майки които се срамуват от вас долни и гадни отрепки-мърши. Няма да пиша повече никога в този форум!
Еиднственното което може да кажа за анаболните стероиди че ми обещахте повече маса ане го изпщлнихте.6 кгрма сам но вие ми казахте (е ще сам 10.Анаболните стеройди са много добри медйкаментъ,обаче защо не ме опатихте какво точно да опотребявам.
Анаполона на TN Pharma - американските искам да ви кажа и да ви предупредя по-точно, защото има доста информация за анадрола и за прима, ефектите и свойствата на този анаболен андрогенен стероид. Искам само да ви предупредя, че ако бъбреците ви не са в нормално състояние, този анаболен стероид е напълно излишен в подготовката ви или състезателния ви план... просто го забравете, защото оксиметолона работи по крайно силен начин по жлезите с вътрешна секреция и няма да ви е хубаво да си съсипете здравето, както аз съм с проблеми с бъбреците. затова, просто го пропуснете този стероид. другите стават но този е много мощен.