Максимална дневна доза Станозолол
Максимална дневна доза Станозолол
Здравейте. Колко е допустимата максимална доза станозолол за 24 часа според вас?
Re: Максимална дневна доза Станозолол
Ако станозололът е истински - до 30, 40 мг дневно.
- deviantart
- Обратна връзка:
Вижте сега това сатнозололът незнам всички се спират на него. Ползвал съм го преди но не бих казал че е толкова добър анаболен стероид колкого говорят за него. Винаги съм бил чист и без стромба,само с тренировки. Но ако е качествен станозолът си заслужава и бих ви препоръчал да ползвате инжекционната версия. Един цикъл през ден по 50 мг за два месеца знам едно момче което направо се трансформира.Това беше преди време и имаше едни червени кутии по три ампули замбон.Сега в момента не знам кой е качествен и изобщо нямам наблюдения.Но съм ползвал халотестина на ТН Фарма и останах очарован.
Дозите за станозолол са през първата седмица 20 мг, през втората седмица 40 мг и през третата седмица 50 мг. Желателно е да се ползва протектор провирон, който ще улегне след 20 ден.По-напредналите ползват и кломифен,но той не е задължителен когато се ползва само станозолол.Тази схема е изпитана през годините и тя работи много добре при всички.Най-добрия стероид за комбиниране е анаварът,който спомага за повече релеф и визия.
Продавам аптечни стимуланти. За информация ми пишете на лично съобщение!
Глупости са това. Нито уточняваш дали станозололът е орален или инжекционен. Над 50 мг дневно в комбинация с повече от един орален препарат си мисля, че е първо безмислено и второ доста натоварващо черния дроб. Провирона също е напълно излишен в тази схема с анавар и станозолол, тъй като тези стероиди не са толкова андрогенни, нито ще проявяват ароматаза. Ако схемата е с два орални препарата - в случая стромба и анавар, тогава дозите са до 25 мг от всеки дневно. Максимална доза 25 мг анавар и 25 мг станозолол на ден.ivosf написа: ↑Нед Май 03, 2020 7:17 pmДозите за станозолол са през първата седмица 20 мг, през втората седмица 40 мг и през третата седмица 50 мг. Желателно е да се ползва протектор провирон, който ще улегне след 20 ден.По-напредналите ползват и кломифен,но той не е задължителен когато се ползва само станозолол.Тази схема е изпитана през годините и тя работи много добре при всички.Най-добрия стероид за комбиниране е анаварът,който спомага за повече релеф и визия.
Здравейте. Прочетете информация за орален Станозолол (Стромба) тук: Стромба – прием, 94% информация и ефект (Zob.BG)
В момента ползвам Примоболан и Оксандролон. Доволен съм изключително!
Аз ползвах по 30 милиграма и корема значително се подобри като форма. Но за килограми не мога да кажа, че съм отслабнал. По-скоро външния вид се изчисти.
Според https://sportnihrani.net можело дневната доза Станозолол да бъде и 50 до 60 мг. Мен ме интересува до колко би била ефективна такава доза и дали наистина ще има повече ефект, когато говорим за истински Винстрол било то на таблетки или инжекционен?
Със сигурност по-високата доза значи повече резултат. Но нека не забравяме, че по-високите дози са и по-малко щадящи организма. Моята златна среда е 40-50 мг дневно максимална доза за атлети до 90 кг.milen написа: ↑Сря Авг 17, 2022 5:51 amСпоред https://sportnihrani.net можело дневната доза Станозолол да бъде и 50 до 60 мг. Мен ме интересува до колко би била ефективна такава доза и дали наистина ще има повече ефект, когато говорим за истински Винстрол било то на таблетки или инжекционен?
Поръчвал съм от https://sportnihrani.bg и съм оставал винаги доволен, но много вдигнаха цените.
- deviantart
- Обратна връзка:
Според сайта SH | Спортни храни, ако стромбата е истинска, 30 мг дневно са напълно достатъчни! Чел съм много неща там и си личи, че информацията е доста по темата.