Пептиди - марки, действие и употреба
Пептиди - марки, действие и употреба
Здравейте. Напоследък много се говори за пептиди. Някой, който има опит - нека да споледи. На коя марка ползва и кои пептиди си слага. Има ли смисъл наистина или всичко е една голяма заблуда?
- deviantart
- Обратна връзка:
Re: Пептиди - марки, действие и употреба
Аз съм ползвал единствено Ретатрутид на Transparent labs и бях доволен, но много ми хвалят марката Pepta Lab за пептиди - https://sportnihrani.bg/proizvoditeli/peptalab/
Знам за един, който не го е спирал от четири години ретатрутида. Този пептид не е само за сваляне на килограми. Попринцип при пептидите има само два недостатъка - първия е, че много трудно се намират истински, а втория е цената и не защото са супер скъпи, а защото само с един пептид няма особен смисъл. Когато се комбинират няколко пептида, ефективността се повишава страхотно. И най-важното е, че нямат странични ефекти. Не можеш да ги сравниш с андрогенните лекарства, но и пептидите никак не са за подценяване! Търся и аз надеждна марка, за да ги пробвам.
Здравейте, хора. Аз си карам на Тестостерон и Анадрол и си ми е много добре да ви кажа. Правя почивки разбира се, но много много им нямам вяра на пептидите лично аз.
Т'ва много помага за ставите - TB-500
Продавам аптечни стимуланти. За информация ми пишете на лично съобщение!
Пиптидите се измама според мен.
Анаболите са познати повече от 70 години и се знае всичко за тях. Да, много хора ги отричат, но и също още пет пъти по толкова ги ползват и то с много голям успех. Докато за пептидите се знаят някои неща, други са по-малко известни. И според мен няма как да заменят анаболите.
Да, така е. Кое би ползвал - нещо което вече ти е познато и си доволен, знаеш резултата, знаеш му и страничните действия или нещо, което сега ще си правиш експерименти?